F.I.R.A. 19è Circ d'Hivern | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 21 de desembre del 2014

F.I.R.A. 19è Circ d'Hivern


L'Ateneu Popular 9 Barris presenta un any més un espectacle de circ de factura pròpia a Barcelona. El Circ d’Hivern, una de les manifestacions circenses amb més trajectòria de la ciutat, arriba aquest any a la seva 19ena edició, i ho fa amb F.I.R.A. (Fenòmens Inversemblants Rescatats de l’Anonimat), una creació col·lectiva del Colectivo Tierra que estarà marcada pel circ i la música en directe, i on no hi faltaran trapezis, portés, màstils i ombres xineses.

'F.I.R.A.' és com un elixir miraculós, que convertirà l’Ateneu en una barraca on diverses atraccions s’aniran succeint: miralls màgics de contorsionistes que intenten imitar-ne les siluetes, la nena més vella del món que presenta la seva cabellera on es gronxen els records, o una encantadora de notes i de cors, que xiuxiueja melodies a cau d’orella dels intrèpids. 

Un seguit de Fenòmens Inversemblants Rescatats de l’Anonimat, que no inclouen circ amb animals però sí bestialitat i crispetes que fan sobresaltar el cor. 'F.I.R.A.' també pertany a l’univers d’allò que és efímer i provisional, i encoratja a aprofitar l’instant que passa. Fins el dia 11 de gener.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada