Amèrica és femení | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dimarts, 27 de gener del 2015

Amèrica és femení

El dimarts 27 i el dijous 29 de gener es celebren a Casa Amèrica Catalunya les primeres sessions de les Jornades Amèrica és femení, en les quals participen dones rellevants de la comunitat iberoamericana de nacions que exposen la seva perspectiva i experiència sobre temes d'interès global, local i social. El dimarts 27 i el dijous 29 de gener es celebren a Casa Amèrica Catalunya les primeres sessions de les Jornades Amèrica és femení, en les quals participen dones rellevants de la comunitat iberoamericana de nacions que exposen la seva perspectiva i experiència sobre temes d'interès global, local i social.

L’any 1927 les uruguaianes van aconseguir el dret a vot. Van ser les primeres en assolir-lo a l’Amèrica Llatina. Des d’aleshores ençà, les dones llatinoamericanes han conquerit quotes d'influència i de poder -hores d'ara hi ha tres dones presidentes- ocupant llocs clau en la presa de decisions en un procés que s'ha accelerat de forma significativa en les darreres dues dècades. 

Avui dia, també en els àmbits social, cultural i empresarial, la rellevància creixent de la dona llatinoamericana és inqüestionable. Les Jornades Amèrica és femení pretenen retratar aquesta realitat, sovint desconeguda. Organitza: Casa Amèrica Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada