Nous noms pel Sónar | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dijous, 29 de gener del 2015

Nous noms pel Sónar

Duran Duran, el trio pop britànic superpopular als 80, serà un dels caps del cartell de Sónar. La banda liderada per Simon Le Bon hauria de publicar aquesta primavera un nou disc produït per Mark Ronson, coproductor d''All you need is now' (2010), i Nile Rodgers (Chic), que ja va treballar a 'Notorious' (1986) i els temes 'The wild boys' i 'The reflex'. Però és només un dels 38 noms que acaba d'anunciar el festival. 

També actuarà, per exemple, FKA Twigs, actual reina del R&B d'avantguarda; el seu àlbum de debut ha estat considerat un dels millors discos del 2014. Altres noms destacats són Arca (un dels productors més cobejats del moment, col·laborador de la mateixa Twigs, Kanye West i Björk); Die Antwoord (l'impossible grup sud-africà entre el hip-hop marcial a el Wu-Tang Clan, el pop alienígena i els eslògans gansta rap); Flying Lotus (productor de renom, renebot d'Alice Coltrane, entre hip-hop, jazz i altres mil herbes); el popular Skrillex, o un sibarita dels ritmes post-dubstep com Jamie xx (és a dir, el maquinetes de The xx).



A més, també actuaran al festival Roísín Murphy (antiga veu de Moloko), Hot Chip, Siriusmodeselektor, The 2 Bears, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Mika Vainio, The Bug, Russell Haswell, Laurent Garnier, Dorian Concept, Cashmere Cat, Badbadnotgood…Aquests noms se sumen a altres ja anunciats com The Chemical Brothers, Autechre, Kindness, Evian Christ, Daniel Avery, Holly Herndon, Sophie, Kate Tempest, Tourist, Vessel i Helena Hauff. El festival Sónar celebrarà la seva edició del 2015 del 18 al 20 de juny. Ja es poden comprar abonaments a preu reduït.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada