Primavera Sound 2015: El Cartell | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dijous, 22 de gener del 2015

Primavera Sound 2015: El Cartell

Finalment ja tenim el cartell del Primavera Sound 2015! Ahir, a través d'una aplicació (Line-App) es desvetllava aquest tan esperat cartell del 15è aniversari del festival barceloní. 

Fins aquest moments l'organització havia anunciat el nom de The Strokes, Ride, Sun Kill Moon i Richie Hawtin. Ahir s'havia convocat a tothom a la sala Apolo on a través de l'aplicació, que en realitat era un vídeo joc, vàrem descobrir els més de 130 convidats per l'esdeveniment del mes de maig. Entre els caps de cartell The Black Keys, Antony and The Johnsons, Alt-J, Interpol i un dels noms més veterans del festival Patti Smith que interpretarà aquell gran disc que fou "Horses.". 

Entre l'estol de noms que configuren el cartell d'enguany destequem a Belle & Sebastian i Caribou que presentaran nou disc. Artistes que varen estar al Primavera Club com ara Movement, Strand of Oaks, Jungle o Tobias Jesso Jr. El folk íntim de Damien Rice i José González; joves proeses com Soak, Sleaford Mods, Torres, Mac de Marco, Younghusband o Childhood. I així fins arribar a més de 130 noms.

L'abonament del festival es pot adquirir per 185€. Que comenci la festa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada