Ville à Còmic: MotociclismoGP 2014 | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 22 de febrer del 2015

Ville à Còmic: MotociclismoGP 2014

Benvolguts/des amants del còmic, avui us parlarem del còmic de MotociclismoGP 2014, que es va treure el passat desembre als quioscs. Aquest còmic ha estat creat principalment pel dibuixant Jorge Santamaría i treta per la mítica i famosa revista de Motociclismo, la distribuïdora és Motorpress Ibérica. Trobem que aquest còmic és essencial per a tots els amants tant del dibuix com de les motos. I ens referim al dibuix, per les següents raons: tot el còmic és en color, amb un format literal i artístic brutal. Destaca pel seu detallisme, les seves profunditats i els seus jocs d’ombres.

Recull el resum de la temporada 2014 de la MotoGP. On podem veure tots els millors moments de les tres competicions de motos. Es té molt en compte la historia de tota la MotoGP, on es fa referencia a molts magnífics pilots d’altres èpoques. Inclòs alguns d’ells surten durant el relat.  Juguen molt bé amb els factors socials, com els xavals d’avui en dia al·lucinen amb els pilots i com els pares han de callar ja que ells tampoc han vist mai res com això. Una mica com va passar amb el barça tri-campió de l’any 2009.

Utilitzen un guió i uns tecnicismes molt encertats dins el món de les motos. Al final del còmic podem apreciar varies infografies d’un disseny espectacular i molt visual, on podem veure les il·lustracions de tots els circuits de MotoGP i les dades més rellevants dels pilots campions durant la temporada 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada