VilleGames: 'Apotheon', la Grècia clàssica en un indie | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dimecres, 18 de febrer del 2015

VilleGames: 'Apotheon', la Grècia clàssica en un indie

Un dels jocs més interessants que s'han estrenat durant aquest mes de febrer ha estat Apotheon, un plataformes en 2D ambientat en l'antiga Grècia. Amb una jugabilitat també clàssica basada en els mítics Castlevania i Metroid, Apotheon és obra de l'equip de desenvolupadors d'Alientrap, i destaca especialment per una de les direccions artístiques més notables del que portem d'any.

En el joc serem Nikaendros, un guerrer de l'antiga Grècia que es testimoni de com el seu poble es completament devastat per un exèrcit enemic. Incapaç de suportar la situació, el protagonista s'encomana als deus, i aquests, com acostumaven a fer, l'ignoren. A partir d'aquest moment Nikaendros iniciarà una empresa monumental que el portarà a enfrontar-se a algunes de les principals divinitats del món antic.

Amb una duració força elevada pel gènere, gairebé 10 hores de joc, Apotheon destaca sobretot a nivell visual, però també sonor. El seu control, sense ser complex, té la suficient profunditat com per no resultar monòton, i el joc dóna suficients al·licients com per seguir avançant en els seus nivells. Apotheon surt a la venta per el PC i PS4, i sense cap mena de dubte és una de les estrenes més destacades del moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada