VilleGames: Grim Fandango Remastered | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dijous, 26 de febrer del 2015

VilleGames: Grim Fandango Remastered

Avui a VilleGames us presentem una de les millors aventures gràfiques de tota la història dels videojocs, Grim Fandango, que gràcies a la remasterització per part de l'equip de Double Fine, equip que dirigeix Tim Schafer, una de les figures mítiques del gènere de les aventures gràfiques i creador original de Grim Fandango, ha tornat a estar d'actualitat després més de 15 anys de la seva sortida original al mercat.

Doncs bé, a Grim Fandango encarnarem el personatge de Manny Calavera, un agent de viatges del món dels morts, encarregat de facilitar el transport dels que recentment han passat a millor vida. Però per desgracia el nostre protagonista no està tenint molta sort amb els seus clients, ja que les millors oportunitats van a parar a mans del seu company Dómino. Amb una de les històries més atractives del seu gènere, Grim Fandango destaca sobretot per uns personatges, tant principals com secundaris, de luxe i una de les ambientacions i direccions artístiques més recordades de finals dels 90, basades en el folklore mexicà i asteca.

Ara, gràcies a aquesta nova remasterització, Grim Fandango torna a estar disponible per a tothom qui vulgui gaudir d'una de les millors experiències que els videojocs ens han deixat al llarg de tota la seva història. Recordem que aquest joc va ser una de les últimes aventures gràfiques desenvolupades pel mític estudi de LucasArts, abans de la caiguda en desgracia del gènere. Actualment, amb el nou ressorgiment d'aquest gràcies a l'impuls que està donant el mercat independent, Double Fine ha portat fins a nosaltres una de les obres que despertaven més nostàlgia entre els aficionats, i que pot servir com a punt d'entrada a aquest món de les aventures gràfiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada