Blade Runner torna als cinemes | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dilluns, 16 de març del 2015

Blade Runner torna als cinemes

Aquest 18 de març es reestrena als nostres cinemes una de les pel·lícules de ciència-ficció més enyorades pels fans. Un enorme clàssic com és Blade Runner, la mítica cinta dirigida per Ridley Scott, protagonitzada per Harrison Ford i amb la música de Vangelis.

Blade Runner s'ambienta a principis d'un segle XXI molt fictici, on la companyia Tyrell Corporation ha creat un robot anomenat Nexus 6, un ésser virtualment idèntic als éssers humans, però superiors en força i agilitat, que s'anomenen popularment replicants. Aquests robots són utilitzats com a esclaus en les colònies exteriors de la Terra. Després de la revolta d'un grup de replicants, aquests van ser desterrats del planeta. Els Blade Runner, cossos especials de la policia, són els encarregats de matar els robots que no acceptessin la condemna.

Amb aquest punt de partida, Ridley Scott construeix una de les gran obres mestres del gènere, que ara s'estrena altra vegada a les nostres sales amb el muntatge final del director i en VOSE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada