Ville à Cômic: Noticies del Còmic | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 5 d’abril del 2015

Ville à Cômic: Noticies del Còmic

Benvolguts i benvolgudes amants del còmic. Avui us farem cinc cèntims de les noticies del còmic més rellevants i interesants. Començarem amb una noticia tràgica: Una de les Tortugues Ninja ha mort. Estem parlant de Donatello, que ha estat assassinat d’un cop de martell a la seva closca pel malvat Rocoso, que estava acompanyat del seu incansable company en Bebop. Si recordeu eren aquells dos villans mítics que un tenia forma de porc senglar i l’altre de rinoceront. I així us hem explicat, els guionistes encara no han donat cap raó per la qual hagin volgut assassinar a Donatello (intuïm, però que es tractarà d’alguna tàctica marquetiniana per tal que els medis hi parlin, tal i com estem fent ara). Us seguirem informant, si en el següent número Donatello es lliure de la seva mort o bé, es troba en el cel de les tortugues. 

Seguim amb més noticies, i ara anem al món de Marvel, que aquest passat 14 de març han presentat la nova portada de Star Wars La força desperta. Aquest còmic vindrà a ser la continuació de l’episodi 6 El retorn del Jedi. En la portada podem observar els mítics personatges de Luke, la princesa Leia, Han Solo, els dos droides,  Chewaka, el capità Lando i varis ewoks al voltant amb els mateixos rostres i estètiques que lluïen al final de l’últim episodi. Qui sap? Es possible que el principi d’aquesta nova saga sigui exactament el final de la sisena.

Passem ara al mon de DC Còmics, i es que han cancel·lat la portada del còmic Batgirl nº 41. La polèmica rau a partir de certs grups de premsa com el Washintong Post i The Guardian que cataloguen aquesta portada d’un contingut masclista i violent. Qui ha decidit cancel·lar aquesta portada ha estat el mateix il·lustrador Rafael Alburquerque que s’ha excusat dient que volia fer referencia a les mítiques portades del Joker als anys vuitanta.

Si voleu saber la nostre opinió, nosaltres no trobem que s’hagi de cancel·lar , i tot des d’un punt de vista purament artístic, doncs som conscients que els còmics formen part de la ficció i els lectors volen viure aquesta ficció rodejada d’aventures, acció i per que no, en certs moments violència. En la portada podem veure com en Joker te agafada a la Bad Girl, en una mà te la pistola i en l’altre utilitza la seva mà en forma de pistola mentre apunta a la Bad Girl que li ha dibuixat a la seva cara el somriure del Joker.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada