Film & Cook | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

divendres, 22 de novembre del 2013

Film & Cook

 
Film & Cook és un festival de cinema gastronòmic que pretén convertir-se en cita ineludible per als amants del cinema, la gastronomia i els esdeveniments de qualitat innovadors. Apel•lant als cinc sentits i a la sensibilitat cada cop més estesa del públic envers tot el que té a veure amb l’art culinari i audiovisual, Film & Cook ha nascut per a consolidar-se com a esdeveniment de referència cultural a nivell nacional.

L’objectiu de Film & Cook és descobrir, treballar i experimentar la relació entre dos dels conceptes i arts que envolten la nostra vida: el cinema i la gastronomia. Per a això inclou en la seva programació la projecció de documentals, llargmetratges i curts de temàtica gastronòmica. A Barcelona el festival tindrà lloc en ple centre de la ciutat, la sala Aribau Club, lloc que es convertirà en epicentre dels gourmets de l'art i la gastronomia durant quatre dies del 21 al 24 de novembre

Una altra novetat que presenta aquesta tercera edició és la inclusió d'una secció competitiva. Film & Cook seleccionarà d'entre totes les projeccions que participin en aquest apartat el millor curtmetratge i millor llargmetratge (documental o ficció). Si aprofundim a la programació de Film & Cook 2013, ens trobem amb els noms de les principals figures del panorama gastronòmic nacional. Albert Adrià, Quique Dacosta, Ramón Freixa, Angel León, Andoni Luis Aduriz i David Muñoz entre uns altres.


Fer de Film & Cook una experiència participativa per als assistents és un dels objectius d'aquest festival. Per això, durant les jornades del mateix el públic, amb la seva entrada, podrà assaborir degustacions gratuïtes, provar de la mà de Schweppes els còctels més mítics del cinema com l'inspirat en Shirley Tremp, el Vodka Tonic de Lost in Traslation, l'Orange Whip dels Blues Brothers... 

Doncs ja ho sabem si no teniu pla per aquest cap de setmana, una mica de cine i de bona cuina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada