El vampirs retornen amb Byzantium | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 16 de març del 2014

El vampirs retornen amb Byzantium

Neil Jordan, director irlandès de films com The Crying Game i Breakfast on Pluto, retorna a les sales dels cinemes de tot el món amb Byzantium, la seva darrera obra on torna a presentar-nos una pel·lícula al voltant d'una de les criatures mítiques per excel·lència, els vampir, després de 20 anys de l'estrena de la seva obra més coneguda, Interview with the Vampire (Entrevista amb el Vampir).

Així, Byzantium, pel·lícula que va estrenar les projeccions del festival de Sitges d'enguany a la sala de El Retiro, ens explica les desventures de dues dones sense diners que es traslladen des de l'escena d'un crim fins a un poble coster, on una de les dues protagonistes, la de major edat, Clara, decidirà prostituir-se per obtenir diners. Mentrestant, en Noel, un tímid hoteler, decideix allotjar-les a l'hotel Byzantium.


Protagonitzada per Gemma Arterton i Saoirse Ronan, la nova pel·lícula de Jordan es va estrenar amb molt bones crítiques a tot el món, i ara serà el moment d'observar com li anirà al film a la nostra taquilla. De moment el director no té previst cap nou projecte a curt termini, i pel que fa a Ronan, aquesta serà una de les dues obres que s'estrenaran d'ella aquest divendres, ja que també s'estrenarà El Gran Budapest Hotel. Les dues pel·lícules són la nostra recomanació de la setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada