Hannibal, un segon plat de luxe | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 9 de març del 2014

Hannibal, un segon plat de luxe


Fa un parell de setmanes que es va estrenar a la cadena nord-americana de la NBC la segona temporada d'Hannibal. La sèrie sobre un dels caníbals més famosos de la cultura occidental ja va causar furor en la seva estrena a la petita pantalla fa ara un any, però és sense cap mena de dubte amb aquesta nova ració de capítols amb la que la sèrie es confirma com una de les grans cites anuals televisives.

La sèrie és protagonitzada per un agent de l'FBI, Will Graham (interpretat per Hugh Dancy), que treballa com a analista de diversos crims, el qual juntament amb el seu superior Jack Crawford (personatge que interpreta Laurence Fishburne), es dediquen a capturar els criminals i psicòpates més perillosos dels EUA. Però quan el treball de Will Graham l'obligui a posar-se en la ment dels desequilibrats assassins, Crawford demanarà ajuda a l'expert psiquiatre Hannibal Lecter per tal de controlar el seu agent.


Tot i el que pugui semblar, el personatge d'Hannibal Lecter no té el protagonisme absolut de la sèrie, però sí que se'l pot observar com un mestre de l'engany i la persuasió, un personatge que poc a poc anirà desplegant les seves cartes per tal de controlar tot els esdeveniments que el rodegen, conformant un personatge extremadament ric i profund. Bona part de la responsabilitat d'això en té l'actor que l'interpreta, el danès Mads Mikkelsen. L'actor dóna vida el personatge d'una forma magistral, desempallegant-se de l'ombra d'Anthony Hopkins des del primer moment.

Així, la sèrie poc a poc va anar enganxant als seus espectadors durant tota la seva primera temporada, fins a un capítol final magistral, amb una darrera escena que perfectament es pot trobar entre les millors escenes televisives de l'any passat. Ara, l'NBC estrena la seva segona temporada amb un èxit de crítica encara major que abans, conformant-se com una de les ficcions més potents del moment. S'haurà de veure si la seva audiència, el seu pitjor enemic durant l'any passat, permet que tinguem les aventures de l'FBI i Hannibal Lecter com a acompanyants durant alguns anys més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada