Let's Festival | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

divendres, 7 de març del 2014

Let's Festival

Del 7 al 29 de març, els caps de setmana de la Salamandra es tornen a omplir del millor indie estatal. Let’s get ready, ¡Let’s go Festival! Després de molta espera i de la passada edició, Sala Salamandra acull la seva novena edició del festival. Let’s Festival torna a tenir lloc a la Sala Salamandra 1 de L’Hospitalet de Llobregat durant tot el mes de març 2014. El festival acollirà l’actuació de 24 grups en 8 concerts i serà obert, un cop més, per un aftershow gratuït, un festival inicialment perifèric i petit que creix amb cada edició gràcies al seu encertat i suculent cartell.


El tret de sortida es donarà el divendres 7 de març, amb artistes com Pony Bravo, amb el seu rock andalús, Guadalupe Plata, únic i indispensable en la nova escena del blues, i Joseba Izaroki, que ens porta des del País Basc el seu nou treball en solitari “One Man Band”. Per si això fos poc, comptarà amb la presència de The Suicide Western Culture, amb el seu nou àlbum “Hope only brings Pain” i amb Meneo, amb el seu “YATUSÁ!”, més frenètic que mai i ple de pop adulterat. Una forma ideal d’obrir la primera de moltes úniques i emocionants nits.

El cartell del Let’s Festival torna a presentar una programació equilibrada entre grups consagrats i grups amb projeccions. Gairebé totes les bandes porten al festival un nou disc i moltes d’elles figuren en les llistes del millor del 2013. Exemple d’aquest fet són artistes com Second amb el seu nou treball “Montaña Rusa”, Izal amb l’esperat àlbum “Agujeros de Gusano” i Cyan amb “Delapso” amb un rock més intuïtiu i polièdric que abans. També gaudirem de Manel amb el seu esperat quart treball “Atletes, baixin de l’escenari”, d’Ivan Ferreiro amb “Val Miñor-Madrid, Historia y Cronología del Mundo” o de Julio de la Rosa amb “Pequeños Transtornos Sin Importancia”, probablement el cim de la seva carrera musical.



Egon Soda amb “El hambre, el enfado y la respuesta”, The Right Ons amb “Volcan”, Las ruinas amb “Acidez House” o Triángulo amb “Victorias místicas” són alguns dels altres exemples i la prova irrefutable de què el Let’s Festival comptarà amb novetats i nous treballs. Sidonie ja tracta el seu sèptim disc i no seria estrany que ens avancessin alguns del seus nous temes. També podrem gaudir de Cuello, amb el seu “Modo Eterno” o d’actuacions como la de Llorer, una nova promesa en el panorama català, David Rodriguez, Benavente i La Sombra del Átomo. Sala Salamandra tornarà a acollir el duet barceloní Delafé y las flores azules que segueixen amb el seu “Detisinmi / De mi sin ti” i seran ells els qui, junt amb Fuel Fandango amb “Trece Lunas” i Desert, els que tancaran el festival. Un festival que sense cap dubte, torna a presentar amb il·lusió un cartell acaronat i selectiu.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada