Piknic Electronik #11: Red Bull Music Academy | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 10 d’agost del 2014

Piknic Electronik #11: Red Bull Music Academy

Aquest diumenge Piknic Electronik el dedica a la Red Bull Music Academy. No és una de les entitats musicals més respectades del moment gratuïtament... I és que la RBMA s'ha llaurat una fama i un prestigi a base de donar suport i difondre el talent local i apostar per artistes amb un gran potencial, més enllà de qualsevol gènere.

Ara, tenim el plaer de comptar amb alguns dels seus artistes en un showcase molt especial en el qual actuaran Paul Woolford b2b XXXY, el recent confirmat Fantastic Mr Fox, Eliphino, Cid Rim, i els herois locals Begun, Cardopusher i Alizzz. Només hi ha una manera de viure l'essència de la Red Bull Music Academy i és vibrant amb els seus artistes aquest diumenge 10 d'agost al Piknic Electronik!



A més, com cada diumenge, podeu gaudir de l'ampliat mercat vintage, la zona de gastronomia i pícnic, els jocs de gran format per grans i petits, les zones Freska per ballar sota l'aigua ... I això sense oblidar-nos de Petit Piknic i la seva extensa programació de tallers gastronòmics, activitats d'aventures i molt més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada