Niu de Pardals: Le Singe Blanc | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 7 de setembre del 2014

Niu de Pardals: Le Singe Blanc

Le Singe Blanc són un grup originari de Metz, França, compost per dos baixistes i un bateria. Sí, no tenen guitarrista però no el trobarem mai a faltar. És un grup molt complert i el seu directe és senzillament espectacular. Amb Le Singe Blanc no es pot parlar mai d'un grup estàndard.


Aquesta gent sempre venen de bona gana a Barcelona i ens fan ballar com a bojos, i la seva música realment és peculiar i molt original. Tota una fusió de rock progressiu, electrònica i les idees més surrealistes les que podem imaginar. Música divertida i sense preocupacions, un exemple? El seu bandcamp:


Un dels col·lectius et mon cul c'es du tofu? que participa en treure vinils i promocionar a Le Singe Blanc, concretament la "sucursal" de París, recopilen a més moltes altres bandes com Barberos, Donkiri, Unlogistic, Les Louise Mitchells... I tenen una pàgina web on ens presenten i regalen discs de franc per estar sentint música els 365 dies de l'any si voleu. Aquí un petit exemple també, això és un disc fusió amb gent de Le Singe Blanc i Daikiri i Don Vito (Donkiri):


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada