El Sitges Film Festival del diumenge | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 5 d’octubre del 2014

El Sitges Film Festival del diumenge

El Sitges Film Festival continua i ho fa amb noves pel·lícules de gènere i en plena forma per acabar el primer cap de setmana del festival. Més fantàstic, més terror i més cine en la 47a edició del certamen. La Distancia, The Guest, Montana, Home... A Ville à Dômat us recomanem el millor de Sitges.

L'Imprescindible - Magical Girl (Carlos Vermut)

Luis vol regalar a la seva filla malalta el vestit d’una sèrie d’anime i farà tot el que pugui per aconseguir-lo. El seu destí es creua amb el de Bárbara, una jove amb problemes mentals, i amb el de Damián, un professor retirat i obsedit pel seu passat turbulent. Els tres personatges es veuran atrapats en una tràgica xarxa de xantatges. Guanyadora del premi Concha de Oro al Festival de Sant Sebastià.



The Guest (Adam Wingard)

Els Peterson continuen plorant la mort del seu fill Caleb a l’Afganistan. En ple dol, David irromp a la llar familiar i en conquista els membres, fins que un d’ells començarà a intuir que David no és qui sembla ser. El responsable de You're Next torna a dinamitar el nucli familiar a base de violència, en una barreja de slasher i film d’acció.



La Distancia (Sergio Caballero)

Un artista confinat en una central tèrmica de Sibèria encarrega a tres nans amb poders sobrenaturals que planifiquin i robin una cosa que denomina La Distància. El suspens es barreja amb la ciència-ficció i amb un humor surrealista en una de les pel·lícules més fascinants i subversives de la temporada, rodada en un paisatge sorprenent i creada per una de les ments darrere del Festival Sónar.



I Origins (Mike Cahill)

Ian Gray, un estudiant de biologia molecular especialitzat en l’evolució de l’ull humà, coneix una misteriosa dona l’iris de la qual és multicolor. Anys més tard, la seva recerca el condueix a un descobriment astorador, que podria canviar la forma en què percebem la nostra existència. Amb la seva nova pel·lícula, Mike Cahill torna a acostar-se al gènere des d’una òptica profundament personal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada