Una d'Scream sense màscara | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 9 de novembre del 2014

Una d'Scream sense màscara

Ens fem ressò d'una de les noticies més estranyes i desconcertants, com a mínim a primera vista, del món de les sèries actuals. I és que segons semblen indicar els fets i declaracions, la que serà l'adaptació televisiva en format de sèrie de la famosa saga de pel·lícules de terror 'Scream', i de la qual ja vam parlar breument a Ville à Dômat, no comptarà amb la presencia de la famosa figura de Ghostface.

Ghostface és, per als que no segueixin la saga o no n'estiguin tant informats, la famosa màscara blanca del malèvol assassí de tota la saga. Així, i de forma força desconcertant, la firma propietària dels drets de la màscara de l'assassí, Fun World, ha declarat per mitjà d'un dels seus representants que aquesta no formarà part, com a mínim en un principi, de l'adaptació que preparen l'MTV i The Weinstein Company, els actuals propietaris dels drets cinematogràfics d'Scream. La companyia propietària de la màscara, doncs, sembla no ser-ne responsable.

Aquesta noticia es suma a una altra en la que s'informava que Wes Craven, el llegendari director de cinema de terror, no dirigirà finalment l'episodi pilot de la sèrie. Males noticies sense cap mena de dubte per als seguidors de la saga i que estiguin esperant aquesta estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada