Ville à Cômic: Èxit al Saló del Manga | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dimarts, 11 de novembre del 2014

Ville à Cômic: Èxit al Saló del Manga

Estimats/des amants del còmic, el Saló del Manga ha tancat la seva vintena edició arribant al rècord històric de 130.000 visitants, 15.000 fans del manga més que l'any passat. Tot i havent augmentat l'espai dels 35.000 als 50.000 metres quadrats, al recinte firal de Montjuïc. La fira ha estat tot un èxit, i els responsables d’aquesta fira ja han informat de vàries novetats per a l’any que ve. 

Doncs bé, de cara a l'any vinent, volen augmentar encara més l'aforament del recinte de Montjuïc per tal de crear dos espais nous: un, dedicat a les disfresses, i l'altre, a un festival de cinema japonès. 

El director del Saló, el Sr. Carles Santamaría, ha explicat en declaracions a Catalunya pel 2015 vol fer un espai centrat en el món del cosplay, per tal que els "cosplayers" puguin fer tallers i intercanviar coneixements i, d'altra banda, fer un festival de cinema japonès. I per aquells qui no heu pogut assistir aquest cap de setmana al Saló Manga, no us preocupeu, que en uns mesos ja tindrem el 33ª Saló Internacional del Còmic de Barcelona, que tindrà lloc des del dijous 16 fins el diumenge 19 d’abril a la Fira de Barcelona de Montjuïc. Aquest any dedicaran aquesta gran exposició al gènere fantàstic, centrant-se en la ciència ficció i la fantasia heroica. Com sempre, us mantindrem informats de tota novetat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada