Brunch Electronik Barcelona | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dissabte, 8 de març del 2014

Brunch Electronik Barcelona

Arriba el bon temps i comences a canviar els dies de peli i manta per passejades en bici, les primeres incursions a les terrasses i en pensar en tot el què faràs aquest estiu… Però encara falta perquè comenci el calendari festivaler, així que et proposem un pla alternatiu per gaudir de la primavera i assaborir tot el que està per venir: el Brunch Electronik Barcelona.

Gastronomia, música i cultura es combinen per oferir-te un diumenge diferent. Si tens clar que no vols quedar-te a casa i sucumbir als encants del sofà, ja saps on has d’anar. Com ja has intuït pel nom, al Brunch Electronik Barcelona hi trobaràs un deliciós menú de brunch, però serà molt més que asseure’s al voltant d’una taula amb els teus amics. 


Un nou festival que combina oci i cultura, amb projeccions cinematogràfiques, tallers gastronòmics, activitats pels més petits, mercadets, fira de llibres i vinils, espais de lectura, i com no, els dj’s nacionals i internacionals més interessants en directe.

Tot això tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, el CCCB, al centre de la ciutat. Una oportunitat per deixar-te seduir de l’esperit artístic del museu, ja que amb l’entrada del festival, podràs visitar les exposicions en curs. A partir de març, el tercer diumenge de cada mes (16 de març, 20 d’abril i 18 de maig), les famílies amb nens, els amants de la música, els nihilistes, els aficionats als mercadets vintage o els qui vulguin un diumenge diferent, ja teniu un pla: Brunch Electronik Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada