El Sitges Film Festival del dimecres | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dimecres, 8 d’octubre del 2014

El Sitges Film Festival del dimecres

Queden quatre dies d'estrenes, quatre dies encara per gaudir del Festival de Sitges. Fins ara les estrenes no han defraudat, el Festival està obtenint la resposta merescuda i tot esta anant com la seda. Segueix amb Ville à Dômat els dies que queden i descobreix si les pròximes pel·lícules en mostrar-se segueixen mantenint el nivell. Avui, però, ja podem dir ben fort que sí. Aquí està la selecció d'en Bassas.

L'Imprescindible - The Double (Richard Ayoade)

Richard Ayoade ha deixat enrere la seva carismàtica personificació de Moss a Los informáticos per reafirmar-se com a director de culte. Amb The Double s’atreveix a adaptar Dostoievski i relatar la vida de l’anodí Simon, ignorat a la feina fins que apareix James, igualet que ell físicament però de caràcter seductor. Jesse Eisenberg firma una brillant doble interpretació en un film que construeix un univers únic.



La French (Cédric Jimenez)

Pierre és un magistrat acabat d’arribar a la conflictiva Marsella. Enèrgic i ambiciós, la seva missió serà desmuntar la imbatible estructura del narcotràfic local, controlada pel perillós i intocable Gaetan Zampa. La French és una de les grans apostes del cinema francès per aquest 2014, un viatge elèctric que ens remunta al millor policíac dels 70.



Dear Dictator (Lee Sang-woo)

Un espia nord-coreà filma el dia a dia de Buk-seong, Young-lim i Woo-seok, tres joves que pertanyen a les classes més desafavorides de Corea del Sud. La seva història és filtrada per l’ull de l’espia, que pretén afavorir els mecanismes propagandístics del nord. Fidel al seu cinema dur i visceral, Lee Sang-woo ofereix una mirada als racons més sòrdids de les dues Corees.
Cold in July (Jim Mickle)

Texas, anys 80. Un home irromp en una casa i Richard, el pare de família, no dubta a disparar-li. Convertit en heroi local, Richard es veurà arrossegat a una trama de violència i de corrupció. A cavall del thriller, la comèdia i el gore, Cold in July és un festí, i la confirmació que Jim Mickle no és una promesa sinó una realitat: un dels millors directors de gènere del moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada