Tota la programació de l'In-Edit 2014 | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dimecres, 8 d’octubre del 2014

Tota la programació de l'In-Edit 2014

Els nous títols que completen la programació de la 12a edició són A Spell To Ward Off the Darkness, un viatge espiritual per Escandinàvia, la natura i el black metall; Angels & Dust, sobre el Dj. Professor Angel Dust i la seva detenció per tràfic de drogues a Panamà (i sobre l'epopeia de la seva filla); Autoluminescent: Rowland S. Howard, sobre l'inclassificable músic australià que va militar en les primeres bandes de Nick Cave; BCN, segell discogràfic?, un treball realitzat amb iPhone i super-8 que analitza el gresol creatiu de Barcelona; Breadcrumb Trail, sobre la desconeguda banda de culte, pionera del post rock, Slint; Finding Fela !, amb el mític Fela Kuti; Freddie Mercury: The Great Pretendre, cosa mai vista del geni; Gabbers !, una subcultura juvenil 100% holandesa a 200 bpm; Heaven adors You, sobre la malaguanyada icona Elliott Smith; Helicopter String Quartet, pel·lícula de Frank Scheffer sobre el somni que va tenir Stockhausen: un quartet de corda tocant en helicòpter "; Legends Of Ska, que reflexiona incloent als més grans d'aquest gènere; On the Road with Duke Ellington, sobre l'inigualable pianista; Pete and Toshi Get a Camera, en la qual els Seeger compren una càmera i recorren el globus per registrar tots els folklores, Revenge of the Mekons, ràbia i desesperació fets humor; The Kate Bush Story, sobre la gran cantant; The Death and Resurrection Show, sobre la figura paranormal de Killing Joke; The Jump! WTF Experience, sobre les cèlebres sessions improvisades dels dilluns a la Sala Jamboree de Barcelona, que compleixen 11 anys, i This is The Unfinished story of The Missing Leech, que tracta sobre Maurici Ribera, la antiestrella punk del antifolk català.

Aquestes últimes confirmacions s'uneixen a la tanda de títols ja presentats i entre els quals destacaven 20,000 Days on Earth (Nick Cave), Pulp: A Film About Life, Death & Supermarkets, Nas: Time is Illmatic, I Am Divine, Tubular Bells: The Mike Oldfield Story, Soul Boys of The Western World (Spandau Ballet) o Super Duper Alice Cooper, entre molts altres.

D'altra banda, ja podem avançar les primeres pel·lícules que es podran veure als cinemes GOLEM de Madrid, Bilbao (en col·laboració amb BIME) i Pamplona. Les pel·lícules són Frank Zappa-Phase II-The Big noti; Gabbers; I need a Dodge! Joe Strummer on the Run; Finding Fela !, sobre el mític Fela Kuti; My Secret World - The Story of Sarah Records; Mistaken for Strangers, sobre el grup The National (sessió especial en col·laboració amb MAD Live! By Sony).

Finalment, l'homenatge que rendirem a Frank Scheffer estarà format per les pel·lícules How to get out of the Cage; Frank Zappa - Phase Two - The Big Note; Conducting Mahler; Varese: The One All Alone; Helicopter String Quartet i Gaudiran.

POLÍTICA DE PREUS

Des de la incorporació del sistema de venda anticipada propi (a la nostra web) la nostra política de preus (especialment a la venda d'entrades senzilles) ha anat evolucionant en paral·lel.

Com a la resta d'àrees, el nostre objectiu és millorar el festival edició rere edició tenint en compte diversos principis que regeixen el nostre comportament: comoditat, adaptabilitat i innovació. Per definir la política de preus de la present edició s'han basat en la seva pròpia evolució (l'any passat varen incorporar les sessions vall i digest com a inici del preu variable a Beefeater In-Edit) i a prestar atenció al que passa al seu voltant.

En aquest últim punt la gran mostra és la seva suma a http://www.fiestadelcine.com/. Per això, la política de preus d'entrades senzilles per la present edició és la següent (preu final)

Cerimònia Inaugural (incl. Consumició): Online 7 €, Taquilles Centrals 7 €
Cerimònia Clausura (incl. Consumició): Online 7 €, Taquilles Centrals 7 €
Selecció Nacional: Online 5,50 €, Taquilles Centrals 5,50€
Selecció Nacional (Vall o duració inferior 52 min): Online 4,50 €, Taquilles Centrals:4,50
Resta de Sessions: Online 6'50 €, Taquilles Centrals 6'50 €
Resta de Sessions (Vall): Online 5,50 €, Taquilles Centrals 5,50 €
Resta de Sessions (Duració inferior a 52 min): Online 4'50 €, Taquilles Centrals 4'50 €
Festa del Cine (totes les sessions del 27 al 29 d'Octubre): Online 3'50 €, Taquilles Centrals 2'90 €.

Notes:

Entrades Senzilles: Sessions Generals a Aribau Club i Multicines Sala 65 compreses entre els dies 24 d'Octubre i 2 de Novembre

Sessions Vall: Primera Sessió del dia de dilluns a divendres, en qualsevol sala.

Festa del Cine: Sessions compreses entre el dilluns 27 i el dimecres 29 d'Octubre, excepte les sessions especials (Doc. Alive, Sessions amb convidats internacionals, etc)

Si ets abonat és molt possible que et plantegis si tindràs suficient amb l'abonament que has comprat, així que el nostre consell és que si et planteges comprar alguna entrada extra, aprofitis els dies de "La Festa del Cine" per explotar al màxim les bondats de ser un abonat i l'oferta en entrades senzilles.

ABONAMENTS: CANVI DE PREU

El dilluns 6 serà l'últim dia per comprar abonaments a preu reduït.
http://www.in-edit.org/webapp/entradas Aquí podeu consultar els preus i més informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada